Sterk in advies

Advies over de privacywetgeving

Privacy is een grondrecht. De privacywetgeving vraagt daarom steeds meer van organisaties. Organisaties moeten zorgvuldig met persoonsgegevens om gaan en ook kunnen aantonen dat ze aan de wetgeving voldoen. Je wilt hier als organisatie serieus mee omspringen, maar het is niet altijd duidelijk wat daarvoor moet gebeuren, of waar te beginnen. Hoe bepaal je wat nodig is? En als je eenmaal voldoet, hoe zorg je dan dat je ook compliant blijft?

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht. Ook de cookiewetgeving verandert. Van jouw organisatie wordt verwacht dat je meebeweegt met deze ontwikkelingen. Wanneer je niet compliant bent, loop je het risico’s op boetes van de toezichthouder, maar kan dat ook nadelige gevolgen hebben voor de reputatie van jouw organisatie.

Privacy als vast onderdeel

Priviance  heeft ruime ervaring met het bepalen en implementeren van privacybeleid binnen kleine en grote organisaties. We vinden dat privacy een vast onderdeel hoort te zijn van de bedrijfsvoering. Vanuit die gedachte helpen we jou om privacyvriendelijk te ondernemen. We adviseren bij concrete vraagstukken en helpen jou om privacy binnen je organisatie goed te managen. Zo zorgen we samen dat jouw organisatie compliant is en blijft.

Priviance helpt

Bij Priviance adviseren we altijd naar behoefte: je kunt bij ons terecht met concrete vragen, voor het opstellen van privacy documentatie of voor het volledig implementeren van de privacywetgeving.

Door het inschakelen van Priviance:

  • Verzeker je je van pragmatisch en helder advies
  • Maak je privacy een duurzaam onderdeel van jouw bedrijfsvoering
  • En kun jij je weer focussen op je organisatie

Wil je van privacy een pluspunt maken, in plaats van een belemmering voor jouw bedrijfsvoering? Schakel de privacyspecialisten van Priviance in en laat ons je helpen jouw organisatie sterk in privacy te maken.

Meer weten?

Ben je benieuwd of Priviance wat voor jou kan betekenen? Laat dan jouw gegevens achter. Wij nemen contact met je op.

Liever bellen? Dat kan ook. We zijn dagelijks bereikbaar op:
06 – 538 722 44

Klanten